Dansk webshop

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeklub

Meld dig ind i vores kundeklub

og få rabat på dine ordrer

se mere her

Sikker betaling med

​​​​​​​

Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 mobilcovers

Sony Xperia 10 mobilcovers

Sony præsterer igen

Endnu en gang har Sony formået at designe en smartphone med funktioner og egenskaber i verdensklasse. Denne gang har de haft mest fokus på skærmfunktionalitet, hvilket tydeligt ses i deres beslutning om en seks tommers skærm i 21:9 ratio, et ratio der giver den optimale mængde skærmområde til multitasking. Dette kombineret med en ergonomisk og slank udformning giver summeret et tidsløst og sexet, men simpelt, design. Så alt i alt må man sige at Xperia 10 er en fremragende telefon. Og det følger naturligt at, en fremragende telefon kræver et fremragende cover. Her er vi eksperter.

Unikt Katalog

Her hos Leveso prøver vi så godt som overhovedet muligt at diversificere så der er noget til alle. Det er derfor vi for eksempel har det klassiske læder flip cover i forskellige farver til dem som ønsker eminent beskyttelse til enhver vinkel samt plads til diverse kort. Vi kan dog godt se at det virker lidt som en skam at tildække sådan en smartphone, så vi tilbyder selvfølgeligt også et gennemsigtigt cover i blødt TPU som giver enestående stødabsorption, men stadigt bevarer udsynet til designet, så der ikke ofres noget. Alternativt har vi også TPU covers som giver samme absorption, men også har specifikke designs til dem der gerne vil finde coveret lige til dem. Vi har dét, nu er det op til dig.

Hurtig og gratis levering

Der er dag til dag levering på alle lagervarer 365 dage om året, bestiller du inden kl.16:00 (fredag 15:00) har du pakken næste dag tidligt om morgenen. Fragten foregår med DAO og du vælger selv om du vil have pakken leveret hjemme ved din dør, eller hos en af de nærmeste pakkeshops. Du får fri fragt uanset beløbet du handler for.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her