100% Dansk netbutik

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeservice

vi sidder klar til at hjælpe dig

7 dage i ugen

ring mellem kl.12.00 og 15.00

Dag til dag levering​​​​​​​

bestiller du inden kl.16.00

(fredag inden 15.00)

har du pakken næste dag

365 dage om året

også weekend og helligdage

Sikker betaling med

Mobilcovers til Huawei P20.

Til Huawei P20 covers

Huawei P20 covers

Hos LEVESO.DK mener vi, at en fed telefon fortjener et fedt cover. Mangler du et smart Huawei P20 cover så kig her på siden, hvor der er masser af spændende og unikke covers. Udover at beskytte din mobil mod slidtage, så kan du også finde et cover, der passer netop til din stil.

Vælg et smart cover

Er du på udkig efter et robust cover, der beskytter din Huawei P20 mod stød og slidtage, så anbefaler vi, at du investerer i et Huawei P20 cover i PC-plastik, da det giver mere stabilitet, fordi det er mere slagfast. Leder du efter et cover, der er neutralt og almindeligt, anbefaler vi et Huawei P20 cover i TPU plastik, da det for det første er stødabsorberende ved tab, og for det andet er de yderst fleksible. Her på siden kan du også finde et Huawei P20 lædercover med pung, som giver din mobil 360 graders beskyttelse, en lækker pung til dine kort og en standerfunktion, så du ikke skal holde din mobil, når du skal se din yndlingsvideo. Hvis du gerne vil have en enkelt løsning, tilbyder vi Huawei P20 silikonecover, da det er diskret og beskytter din mobil mod misfarvninger og ridser.

Kvalitet for pengene

Uanset hvilket produkt du klikker hjem, er du hos LEVESO.DK altid sikker på at modtage et kvalitetsrigt produkt. Vi kvalitetstester nemlig alle vores produkter, og derfor er alle vores covers her på siden nøje udvalgt. Du kan derfor roligt handle videre og klikke dit yndlingscover hjem i dag. Uanset ordrens størrelse tilbyder vi altid gratis fragt til hele Danmark.
  Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.