Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Iphone 11

Iphone 11 mobilcovers

IPhone 11 covers

Den nye iPhone 11 af Apple har praktisk talt alt man kunne ønske sig i en telefon, lige fra det innovative dobbelt-kamera system til den hurtigste chip i en iPhone indtil nu, og endda også et batteri der holder hele dagen.  Integrationen af disse nye teknologier ind i den enhed som er den nye iPhone 11 har også den konsekvens at det er vigtigere end nogensinde at beskytte sin telefon. Derfor tilbyder vi iPhone 11 covers i et væld af forskellige typer og materialer så alle kan finde lige præcis det cover som de står og mangler. Vi har også cover til iPhone 11 Pro samt iPhone 11 kabler og iPhone 11 skærmbeskyttelse

Du mangler udstyr, vi tilbyder det

Her ved Leveso har vi brugt enormt mange ressourser samt tid på, ikke kun at sikre os at vores produkter er af den bedste kvalitet, men også på udvalget, så vi kan tilbyde et cover til alle og enhver. Det er os en dyd at kunne stille så stort et katalog af så høj karakter til rådighed. Derfor har vi noget til den moderne og pragmatiske gennem et chokabsorberende og trendy TPU cover. Eller hvad med et flip cover i læder til den tidsløse forretningsmand på farten?

Fragten er gratis

Du får altid fri fragt uanset beløbet på din ordre, du vælger selv om du vil have pakken leveret til din hjemmeadresse eller leveret til en af de nærmeste pakkeshops. Bestiller du inden kl.16:00 (fredag kl.15:00) og varen er på lager, så leveres pakken næste morgen med DAO alle ugens dage 365 dage om året.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her