Dansk webshop

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeklub

Meld dig ind i vores kundeklub

og få rabat på dine ordrer

se mere her

Sikker betaling med

​​​​​​​

Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Motorola One Zoom

Motorola One Zoom mobilcovers

Motorola One Zoom mobilcovers og etuier

Flere funktioner - Bedre billeder

Sådan kan Motorolas nye One Zoom opsummeres gennem deres fokus på kameraet som centrum. Der er hele fem linser i alt, fire på bagsiden med opløsning på 48 megapixel, samt et mægtigt 25 megapixel selfie-kamera til alle de uforglemmelige øjeblikke som skal bevares og deles. Yderligere har de kloge hoveder hos Motorola også tilføjet den nye og populære Quad-pixel teknologi som tillader at tage skarpe 12 mega-pixel billeder under forhold med dårlig belysning og optisk billedstabilisering som korrigerer kvaliteten af et billede, selv hvis det er taget med rystende hænder. Og hvis dét ikke var nok i sig selv, så er skærm størrelsen også blevet udvidet til hele 6,4 tommer.

En investering der er dét værd

Når man har så højteknologisk et værktøj med sig hele tiden, en enhed med så mange funktioner som er nødvendige i hverdagen, et redskab som indeholder så mange af éns bedste minder, så virker det da lidt tosset ikke at investere i et kvalitetscover til den. Det kan du få lige her, hos os. Om det er en flip case i holdbart læder som en all-in-one løsning, eller et slim flip etui i TPU som giver et mere neutralt look, så har vi det.

Lyn hurtig og gratis levering

Vi har dag til dag levering ALLE ugens dage, også weekend og helligdage, bestiller du inden kl.16:00 (fredag 15:00) har du varen næste dag og så er det endda gratis uanset beløbet du handler for her hos Leveso.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her