Lidt historie om Leveso.dk


Tak for interessen for vores webbutik.

Her hos Leveso handler vi med tilbehør til mobiltelefoner, tablets, smartwatches, action kameraer og lignende udstyr. Vi fører kun kvalitetsprodukter som vi løbende tester, og vi prøver at have noget til enhver smag og stil, og du kan typisk spare mange penge i forhold til priserne i fysiske butikker. Når vi køber varer til butikken, finder vi helst noget specielt og unikt. Den store passion og hvor hjertet banker er for læder covers, som du sikkert kan se ud af vores store udvalg af mobil og tablet covers - etuier.

Netop interessen for læder covers var det der startede grundlaget for butikken og er grunden til, at du sidder og læser dette i dag. Efter i flere år at have prøvet mange covers endte interessen i udlandet, hvor der var et bredere og mere spændende udvalg. Det har givet en masse kontakter til forskellige leverandører, og gennem disse kontakter håber vi at kunne bringe noget af dette udvalg og spændende ting til dig.

Der findes et utal af mobilcover og etuier i forskellige materialer og udformninger, mange ligner hinanden, og det er svært at se forskel, men som alt andet så følger kvaliteten ikke altid med når det masse produceres. Derfor tester vi alle covers som vi køber til lageret, da vi gerne vil stå inde for at levere kvalitet, som vi også selv bruger dagligt og gerne viser frem, for det handler ikke bare om at beskytte dit dyre udstyr mod ridser og skrammer, men også om at vise din stil og hvem du er.

100% kundetilfredshed er vores klare målsætning, vi handler selv meget på nettet og ved hvor svært det kan være at gennemskue om nu varen er den rigtige, derfor prøver vi at skrive en så fuldkommen beskrivelse af vores produkter som muligt, men er klar over at det ikke altid er nok, så derfor har vi valgt at du kan ringe til vores kundeservice 7 dage i ugen, mandag til søndag fra kl. 12.00 til 15.00 du har også 14 dages fuld fortrydelsesret, og vi vil prøve at hjælpe dig med et andet produkt hvis du ikke lige fik det rigtige købt, eller vi tager det tilbage uden spørgsmål og refunderer hele beløbet du betalte.

Der ud over tilbyder vi som standard gratis fragt uanset beløbet du køber for, og pakken sendes med DAO som leverer 365 dage om året, også lørdag / søndag og helligdage. Bestiller du inden kl.16.00 (fredag 15.00) leveres din vare næste morgen. Du kan vælge imellem at få varen leveret på din hjemmeadresse eller i en af Dao`s mange pakkeshops.

Vi håber at du vil kigge ind engang imellem og se nogle af de spændende tiltag som er på vej her på leveso.dk og måske fristes du også til at vise din stil frem.

Endnu engang, tak for interessen og på gensyn

Leveso


 

 

 

Lidt praktisk info

Al handel foregår gennem vores webbutik leveso.dk da vi i øjeblikket ikke har nogen fysisk butik.

Vi tilbyder dog at du kan komme og se produktet inden køb, du skal blot ringe og lave en aftale med os først så vi er sikre på at varen er på lager. Du kan finde os på vores lager strandbygade 25, 6700 Esbjerg.

Vil du vide mere om vores salgs og leveringsbetingelser kan du trykke på linket her.

 

Forretnings oplysninger

Navn: Leveso

SE nr: 37035491

Adresse 1: (kontor) Engsvinget 18

Adresse 2: (lager) Strandbygade 25

6700 Esbjerg

Tlf. 31 55 79 65

E-mail: kundeservice@leveso.dk

Webbutik: https://leveso.dk

Bank: Vestjysk bank

Konto nr: 7606 1455333

 

Leveso er en underafdeling til, og ejet af:

Ejer: Vensa

Cvr nr: 33603266

Adresse: Engsvinget 18

6700 Esbjerg

E-mail: op@vensa.dk

 

 

Miljøvenligpakning