Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Motorola One Vision

Motorola One Vision mobilcovers

Lys i mørket

Med deres nye smartphone har Motorola virkelig designet en telefon som lever op til sit navn; One vision. Og det er lige hvad det handler om, at kunne se, hvilket ses bedst i de nye egenskaber. Der kan prales af en ultra-bred CinemaVision-skærm på 6,3 tommer, med aspektratio på 21:9 og usædvanlig tyndhed for sin udstrækning, samt et kamera med nogle praktiske features. Ikke nok med at kameraet kan tage billeder i hele 48 megapixel, så har det også en indbygget funktion som gør det muligt at tage højkvalitets 12 megapixel billeder i mørke ved brug af den nye quad pixel-teknologi.

Uheldig konsekvens

Selvom at de udviklinger som er forekommet i relation til one visions skærm og tyndhed er imponerende fra et teknisk perspektiv, har de dog nogle uheldige konsekvenser, hvilket er den øgede skrøbelighed. Så er det jo godt at vi har katalog som kan komplimentere one visions mangler. Specielt her kan et fuldt læder etui anbefales da det beskytter telefonen imod en knust skærm eller en bulet ramme. Alternativt, hvis man ønsker noget mere medgørligt giver et hardcase cover også en udmærket mængde beskyttelse. Ligger man personligt mere sin fokus på stil og udstråling har vi selvfølgeligt også noget til dig.

Support og fragt

Kan du ikke finde lige det mobilcover som du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice som sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra kl.12:00 til 15:00 og de vil gøre alt for at hjælpe med at finde det rette til dig. Vi får varer hjem hver uge og er klar til også at tage lige dit specielle cover med. Fragten er gratis uanset beløbet på ordren, og din pakke leveres næste dag også i weekenden og på helligdage bare du bestiller inden kl.16:00 (fredag 15:00) 365 dage om året.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her