Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Iphone 11 Pro

Iphone 11 Pro mobilcovers

IPhone 11 Pro

Et snit over resten

Med en serie af direkte opgraderinger, som et forbedret batteri som kan klare hele 18 timers uafbrudt filmning, Super Retina XDR skærmen på 5.8”, og et chassis designet i rustfrit stål i stedet for aluminium, må man sige at Apples Pro version af iPhone 11 har fortjent sit navn. IPhone 11 pro er i sandhed et af de mest anvendelige og dyrebare varer man kan eje, hvilket er derfor det er så vigtigt at beskytte det. Her kan vi hjælpe dig med at finde det cover som passer til din smag.

Vores katalog

IPhone 11 pro’en kommer i fire unikke farver, så vi har naturligvis gjort sådan at der findes noget til alle variationer. Har man for eksempel en pro i guld foreslår vi et kombineret TPU og læder cover i en komplimenterende kopper rød til dem som søger sikkerhed uden at komprimere deres stil. Til den smukke midnatsgrønne kan et praktisk sort etui med masser af lommeplads anbefales. Eller er man mere til de tidsløse sølv eller space grey versioner har vi også covers af en mere neutral natur, som vil se godt ud uanset hvordan moden ændrer sig.

Fragten er gratis

Du får altid gratis fragt uanset beløbet på din ordre, og hvor du frit kan vælge mellem levering til din hjemmeadresse eller en af de nærmeste pakkeshops, pakken leveres med DAO tidligt næste morgen hvis du bestiller inden kl.16:00 (fredag kl.15:00) alle ugens dage og varen er på lager. Det kalder vi rigtig dag til dag levering, og husk det gælder også lørdag, søndag og helligdage 365 dage om året.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her