Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Huawei P30

Huawei P30 mobilcovers

Huawei P30 covers

Huawei P30 er en fremragende telefon med mange fantastiske funktioner. Hos LEVESO.DK mener vi, at sådan en telefon fortjener et godt cover, der beskytter den mod ridser og skrammer. Her på siden finder du hele vores store og varierede udvalg af Huawei P30 covers.

Find det du søger

Uanset om du er på udkig efter et fleksibelt plastik cover eller et silikone cover til din Huawei P30, kan du finde det her på siden. Leder du efter bagcover til din Huawei P30, tilbyder vi en lang række covers i mange forskellige mønstre og motiver. Vi tilbyder også bagcovers i mange forskellige designs og farver, og uanset om du er til ensfarvet cover eller cover med mønster, kan du finde det her på siden. Med et bagcover er kanterne og bagsiden af din Huawei P30 beskyttet mod stød. Hvis du har nøgler og telefon i samme lomme, beskytter coveret også din mobil mod ridser. Vil du gerne give din mobil 360 graders beskyttelse, anbefaler vi et flip cover, der både er beskyttende og funktionel på samme tid. Coveret dækker hele vejen rundt om din telefon, og det kan let åbnes, når du skal bruge din Huawei P30. Vi tilbyder også eksklusive og lækre Huawei P30 lædercover med kortlommer og standerfunktion. 

Gratis fragt og returret

Hos LEVESO.DK vægter vi kundeservice højt, og derfor tilbyder vi fri fragt uanset størrelsen på din ordre. Hvis du mod alt forventning skulle være utilfreds dit cover, giver vi 14 dages fuld returret. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål. Vi tilbyder kun det bedste til vores kunder, og derfor kvalitetstester vi alle produkter, du finder på vores hjemmeside. Hvis du ikke kan finde det, du lige mangler, er du velkommen til at kigge senere, hvor varen kan være på lager igen – vi får nemlig leveret nye varer hver uge.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her