Sikkerhed på leveso.dk

Dit køb er dækket af e-mærkets køberbeskyttelse!

Det er altafgørende for os, at du har tillid til den måde vi driver leveso.dk på. Vores webshop er derfor e-mærkecertificeret, hvilket betyder at dit køb helt automatisk er omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse.
Vil du vide mere om e-mærket så tryk her.


Alle sider på leveso.dk er SSL certificeret, det betyder at al kommunikation mellem siden og besøgende er krypteret.

Du kan altid se om en side er SSL certificeret ved at kigge i browser teksten, der skal stå https:// eller der er en hængelås alt efter hvilken browser du bruger, ved at klikke på hængelåsen kan du få flere oplysninger om siden.

Der udover bruger vi MCAFEE SECURE, SiteLock og Astra webbeskyttelse som er 3 af de største sikkerheds firmaer på internettet for webshops. de skanner leveso.dk dagligt for malware, farlige links, phishing og om alt er sikkert.

Alle data opbevares på en sikker server.


Alle kort betalinger foregår via Quickpay ( https://quickpay.net/dk/ ) som er en af de mest sikre løsninger for online betalinger. 

Alle betalingsoplysninger sendes krypteret mellem kunde og Leveso.dk, vi kan på ingen måde se dine kort data eller trække et beløb større end det du har godkendt ved købet.

Vores betalingskort aftaler er for Dankort, Visa, Mastercard og andre internationale betalingskort via Nets (https://www.nets.eu/dk/payments/)


Paypal

Alle Paypal betalinger foregår direkte mellem Paypal og kunden. Du kan læse mere om Paypal på linket her: (https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/pay-online)


Viabill

Alle betalinger foregår mellem Viabill og kunden. Du kan læse mere om Viabill på linket her:

(https://viabill.dk/)