100% Dansk netbutik

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeservice

vi sidder klar til at hjælpe dig

7 dage i ugen

ring mellem kl.12.00 og 15.00

Dag til dag levering​​​​​​​

bestiller du inden kl.16.00

(fredag inden 15.00)

har du pakken næste dag

365 dage om året

også weekend og helligdage

Sikker betaling med

Mobilcovers til Iphone X.

Mobilcovers til Iphone X

Få det bedste ud af din iPhone X med et mobilcover

Det kan være udmattende at finde et cover, der lever op til dine præferencer. Her på siden har vi samlet et enormt udvalg af iPhone X cover. Du finder masser af spændende, farverige og unikke covers, som passer netop til din stil og dit humør. Et cover er ikke blot en investering, der beskytter din dyre iPhone X mod fald og stød, men den skal også gøre din smartphone elegant og stilfuld. Uanset om du er på udkig efter et smart læder cover eller et farverigt cover, så kan du finde det her på siden.

Vælg et smart cover

Et mobilcover dækker bagsiden og kanterne af din iPhone X. Coveret fylder ikke særlig meget, og det tilføjer ikke vægt til mobilen, så din mobil vil altid føles naturlig i dine hænder, selvom du har et cover på. Hvis du ønsker at bevare din iPhone X originale farve og udseende, så kan du også finde et gennemsigtigt cover på siden, så din telefon kan ses.

Vi tilbyder ikke kun covers, der beskytter din iPhone X kanter og bagside. På siden kan du også finde covers, der gør din iPhone X vandtæt, så du kan tage unikke billeder under vand, når du er på ferie. Du kan også finde hybrid og armbånd versioner, der giver din iPhone X 100% beskyttelse i enhver situation eller et stilfuldt iPhone X lædercover.

Kvaliteten i top

Vores udvalg af iPhone X covers er kvalitetstestet, og derfor kan du roligt handle videre på vores hjemmeside. Uanset hvilket cover du klikker hjem, kan du være sikker på, at modtage et produkt af tårnhøj kvalitet.
  Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.