100% Dansk netbutik

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeservice

vi sidder klar til at hjælpe dig

7 dage i ugen

ring mellem kl.12.00 og 15.00

Dag til dag levering​​​​​​​

bestiller du inden kl.16.00

(fredag inden 15.00)

har du pakken næste dag

365 dage om året

også weekend og helligdage

Sikker betaling med

Mobilholdere

Mobil holder til bilen

Mobilholder til bil

Er du på udkig efter en mobilholder til bilen, så er du det rette sted. Der findes mange forskellige praktiske modeller. De mest populære er mobilholdere, som sættes fast i bilens luftkanal. De kan nemt monteres og flyttes rundt til forskellige placeringer, hvis man ønsker det. En mobilholder giver derfor også frihed, når man sidder i en bil.

Der er de nye modeller, som er små og ikke ødelægger designet i bilens interiør, de er monteret med små meget kraftige magneter indvendig og er ideelle til telefoner med flad bagside såsom iPhone X/XS, Samsung Galaxy S10 / S9 og Huawei-modellerne osv. Med en universel mobilholder er du sikker på, at den passer til alle mobiler. Du slipper derfor for at have flere forskellige mobilholdere liggende.

Her på siden finder du hele vores store udvalg af mobilholdere.

Kvalitet hver gang

Ligesom alle andre produkter på vores hjemmeside, kvalitetstester vi altid vores udvalg af mobilholdere til bilen. Du er derfor altid sikret et velfungerende og godt produkt. Vi udvælger derfor alle produkterne her på siden nøje, du kan derfor roligt klikke din yndlings mobilholder hjem i dag. Hver uge får vi nye varer, så hvis du ikke kan finde det, du leder efter, er du velkommen til at kigge igen senere, hvor vare kan være på lager igen. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du ikke kan finde et produkt, eller hvis du har andre spørgsmål.

Gratis fragt og returret

Uanset størrelsen på din ordre får du altid gratis fragt hos LEVESO.DK. Hvis du mod forventning skulle være utilfreds med din varer, giver vi 14 dages fuld returret. Du er velkommen til at ringe til kundeservice, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål
  Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.