Dansk webshop

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeklub

Meld dig ind i vores kundeklub

og få rabat på dine ordrer

se mere her

Sikker betaling med

​​​​​​​

Nyheder i kategorien

Urremme til Samsung Galaxy Watch 42mm

100+ Urremme til Samsung Galaxy Watch 42mm

Urremme til Samsung Galaxy watch 42mm

Hverdagstilbehør med stil.

Samsungs serie af 42 millimeter smarture er i sandhed blevet til hverdagsredskaber. Dette ses mest tydeligt i de praktiske egenskaber som urene bringer med sig. Features som det integrerede samspil med telefonens kalender, beskeder og musik er essensen af brugervenlighed. En brugervenlighed som mange svært kan undvære efter at de har oplevet den, dermed gørende smarturet til et vedvarende accessoires. Og hvis uret allerede er et permanent tilbehør, så virker det kun logisk at gøre det både behændigt og stilfuldt.

Fra det almene til det enestående: Du finder det lige her.

Vi har bestræbt os på at kunne tilbyde et varieret sortiment af urremme som kan komplimentere din personlige stil. Vi udbyder klassiske læderremme i både lyst, mørkt og farvet læder eller lænkeremme i holdbart rustfrit stål. Alternativt kan der anvises til de fleksible og farverige nylonremme, som er perfekte til det mere unikke look. Og til dem der gerne vil gå den ekstra længde tilbyder vi de eksklusive milanesiske gitterremme. Ved anvendelsen af super kompakte lænker i smukke designs som er specielt skånsomme og glatte mod huden gives en effekt som er den rette kombination af skønhed, holdbarhed og komfort.

Fri fragt og hurtig levering

Fragten er gratis og du får dag til dag levering ALLE ugens dage, bestil inden kl.16.00 mandag til søndag (fredag kl.15.00) og varen sendes samme dag med levering næste dag.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her