Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Plus mobilcovers

Samsung Galaxy S20 Plus

Ren forbedring

Lige da man troede at de ikke kunne gøre det bedre, så udgav Samsung deres Galaxy S20+, en rå forbedring på S20’eren. Med fremskridt som et forbedret 4500 mAh batteri, og en udvidet skærmstørrelse til hele 6,7 tommer, kombineret med det suveræne 64 megapixel kamera med 30 gange zoom, må det siges at Samsung kun har udviklet på en skabelon, som allerede var i verdensklasse. Dog findes den fundamentalle fejl stadigt i skabelonen. EN fejl, som faktisk er blevet forstærket i S20+’eren. Og denne er, den manglende beskyttelse, da skærmen og dermed overfladearealet kun er blevet større. Heldigvis kan dette problem dog løses.

Løsningen

Der hvor S20+’eren falder bagud, har vi selvfølgeligt nogle løsningsforslag. Vi kan anbefale vores bløde og chokabsorberende TPU covers, til de modeorienterede, som gerne vil vise verden deres S20+. Alternativt tilbyder vi mere solide og stiliserede hardcases, som specielle mønstre som kombinerer æstetik med funktionalitet gennem stærkt design. Dog er disse opfordringer baseret på den antagelse, at der allerede bruges panserglas til at beskytte skærmen, hvilket ikke altid er tilfældet. Så, for den mest fyldestgørende beskyttelse anbefaler vi vores varierede sortiment af slim flip-etuier. Så kan man vide sig sikker, uanset om man bruger panserglas eller ej.

Lynhurtig gratis levering

Leveringen er gratis og du vælger selv om din vare skal leveres ved din hjemmeadresse, eller hos en af de nærmeste pakkeshops. Bestil inden kl.16.00 mandag til søndag (fredag kl.15.00) og vi sender varen samme dag med levering næste dag.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her