Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 mobilcovers

Samsung Galaxy S20

En teknologisk revolution

Endnu engang har Samsungs teknikere overgået dem selv, og har skabt en telefon i verdensklasse. Den enestående Samsung Galaxy S20 repræsenterer et revolutionært spring frem i forbrugerteknologien, med egenskaber som et 64 megapixel kamera med 30 gange zoom, samt evnen til at optage video i 8K opløsningen med hjælp af en kunstig intelligens som stabiliserer billedet, en kvalitet som er helt uhørt. Desuden har Galaxy S20’eren også et internt lager på op til 512 GB, med mulighed for hele 1 TB ved microSD, et batteri på 4000 mAh så det sjove aldrig slutter, og en diagonal skærmlængde på 6,2”; Alle funktioner som yderligere forstærker S20’erens hegemoni. Der er dog én ting som Samsung ikke har forbedret denne gang, og det er deres fysiske sikkerhed. Så er det jo godt, at vi er her.

Vores tilbud

En uovertruffen telefon kræver uovertruffen sikkerhed, og det kan vi tilbyde. Vores katalog indeholder alt lige fra de elegante og stilrene flip etuier i slim version, som giver solid beskyttelse til hver vinkel, til de mere ydmyge gennemsigtige TPU covers, som bevarer S20’erens originale look og brand-genkendelighed. Udover disse, indeholder vores sortiment også de mere futuristiske hard og armor, cases som, via det nyeste i strukturteknologi, giver det ultimative indenfor beskyttelse.

Fri fragt, dag til dag levering

Fragten er gratis uanset beløbet du handler for, du vælger selv om pakken skal leveres hjemme hos dig selv eller i en af de nærmeste pakkeshops. Bestiller du inden kl.16.00 mandag til søndag (om fredagen kl.15.00) så sender vi din vare samme dag med levering næste dag tidligt om morgen, 365 dage om året.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her