Dansk webshop

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeklub

Meld dig ind i vores kundeklub

og få rabat på dine ordrer

se mere her

Sikker betaling med

​​​​​​​

Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus mobilcovers

Design der kan noget

Den nye Galaxy Note10+ lanceret af Samsung har i sandhed gjort sig fortjent til sit navn, plus. Med nye elementer som en af de største skærme på markedet ved 6,8”, et ultra tyndt design på 7,8 mm, og processer-kraft og hukommelseskapacitet i computer-klasse må man spørge sig selv om det giver mening ikke at beskytte sin telefon. Her ved Leveso mener vi tydeligt at det kan betale sig, så vi har bestræbt os på at give vores forbrugere de bedste covers til de billigste priser.

Kraftig og kompakt

Med det nye kompakte design og den kraftige indmad har Samsung skabt en telefon som virkeligt kan kaldes konkurrencedygtig. Dog findes der naturligvis også nogle ulemper ved anvendelsen af så snæver en udformning. Kombinationen af det lange og slanke gør at Note10+’en let kan bøjes, og er specielt skrøbelig overfor slag. Derfor er det imperativt at sikre den strukturelle integritet af sin telefon gennem et cover, og så er det jo godt at man er kommet til det rigtige sted. Vi har lige hvad du står og mangler, om end det er et klassisk Læder etui eller et mere stilrent transparent TPU cover, så har vi det.

Tilfredse kunder er top prioritet

Vi tilbyder fri fragt på alle bestillinger uafhængigt af størrelse, samt dag til dag levering ALLE ugens dage. Vores fuld tilfredshed eller pengene tilbage garanti gælder også på alle ordrer. Desuden hvis du ikke finder lige præcis det cover som du har brug for, så kontakt os da vi konstant udvider vores katalog til at inkorporere så mange unikke smage som muligt, og have netop det du mangler.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her