Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 mobilcovers

Samsung galaxy note 10 mobilcovers

Til dem der gerne vil lidt mere

Sådan lyder mottoet for Samsungs Galaxy note 10, og det er ikke uden vægt med alle de akkumulerende opgraderinger. Man har hos Samsung prøvet sit bedste på at lave et universelt multiværktøj til folks hverdag i form af deres note 10 og det ses bedst i introduktionen af elementer som transformerer den til en PC, en spillekonsol, et professionelt kamera, så meget mere end bare en almen telefon. Men dette er ikke hele historien, for der har også været mesterfuld fokus på de æstetiske dimensioner med en kurvet Infinity-O skærm på hele 6,3” som giver et unikt design og look.

Kunstens pris

Dog er alt ikke helt perfekt i det virtuelle paradis som er note 10, da der naturligvis findes nogle ulemper. Dette ses specielt i designet. Det er ikke svært at se hvordan det kan gå galt med en større skærmoverflade og en tyndere smartphone på kun 7,9mm i tykkelse. Men så er det jo godt at vi har dig dækket. Hvorfor ikke give sin note 10 det ekstra lag af beskyttelse med et mobilcover ? Her ved Leveso mener vi i hvert fald at man faktisk kan sætte en pris på sindsro, og endda uden at koste det hvide ud af øjnene, og som om det ikke var nok, er vi også ret sikre på at du kan finde et cover eller etui du vil synes er æstetisk behagende på samme tid. Så kig forbi.

Fragt og levering

Fragten er gratis uanset beløb du handler for, og du vælger selv om du vil have pakken leveret hjemme ved din dør, eller ved en af de nærmeste pakkeshops. Bestiller du inden kl.16:00 (fredag 15:00) leveres pakken næste dag med fragt leverandøren DAO, og det endda weekend og helligdage 365 dage om året.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her