Dansk webshop

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeklub

Meld dig ind i vores kundeklub

og få rabat på dine ordrer

se mere her

Sikker betaling med

​​​​​​​

Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 mobilcovers

Samsung Galaxy A80

Gå i dybden

Samsungs Galaxy A80 er i sandhed et innovativt spring frem i kamerateknologi, med det nye roterende tre-i-en kameraenhed som tillader høj kvalitets fotografi til både traditionelle billeder og selfies samt billeder med dybde. Dog betyder dette roterende kamera også at der er større risiko for at kameraet kan gå i stykker da teknologien er ny og kræver bevægelige dele af betydelig størrelse. Dermed foreslås det herfra at man anvender et af vores stilrige og klassiske etuier i brunt eller sort læder, som beskytter skærmen samt kameraet uanset hvilken konfiguration den er i ved ulykkens tidspunkt. 

Stort udvalg

Som alternativ, hvis man nu er mindre inklineret til det klassiske, så har vi også noget til enhver smag. Har man mest lyst til noget moderne og futuristisk har vi et udvalg af thin fit covers i det lette men hårdføre TPU. Er man dog mest interesseret i at bevare de æstetiske valg lavet af Samsung ved deres design tilbyder vi også gennemsigtige covers som giver den perfekte kombination af beskyttelse og brand-genkendelighed.

Gratis fragt og hurtig levering

Fragten er gratis uanset beløbet du handler for, oven i det får du dag til dag levering ALLE ugens dage med DAO, bestiller du inden kl.16.00 (fredag kl.15.00) og varen er på lager, så leveres den næste morgen inden kl.10.00 også i weekenden og helligdage. Du vælger selv om du vil have pakken leveret på din hjemmeadresse eller leveret til en af de nærmeste pakkeshops.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her