Dansk webshop

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeklub

Meld dig ind i vores kundeklub

og få rabat på dine ordrer

se mere her

Sikker betaling med

​​​​​​​

Nyheder i kategorien

mobilcovers til oneplus 7t

Oneplus 7T mobilcovers

OnePlus 7T

”Smooth like never before”

Sådan lyder mottoet for den nye OnePlus 7T, og når man ser specifikationerne er der ikke meget at være uenig med. Inkluderet er et 48 mega-pixel ultra-bred vinkels triple-kamera, en Qualcomm Snapdragon 8555 Plus processor samt en 6,55” skærm som opererer ved 90 Hz. Alt dette kombineres til en oplevelse i jævne billeder og glatteovergange som ikke skal undervurderes. Og med en telefon med så fremragende en visuel præsentationsevne ville det være en skam hvis der forekom ridser eller en knust skærm. Uheld slår til, specielt hårdt på de uforberedte. Det er her vi kommer ind i billedet.

Vi har dét cover du mangler.

Vi går meget op i at vores kunder skal kunne finde lige præcis den type cover de gerne vil have. Dette ses reflekteret i vores katalog. For eksempel har vi de klassiske og solide læder etuier, med plads til kort. Alternativt har vi slim etuier i TPU som har et mere stilrent og tidsløst design, perfekt til et mørkere look. Kan man ikke lide etui-covers, så indeholder vores udvalg også læder hardcases i forskellige farver. Hvis man gerne vil bevare tyndheden af sin telefon tilbyder vi også slim hardcases som udtrykker en minimalistisk og mere neutral stil.

Fri fragt og dag til dag levering

Fragten er gratis uanset beløbet du handle for, og bestiller du inden kl.16.00 (fredag 15.00) sender vi varen samme dag til levering næste dag, også i weekend og helligdage.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her