Dansk webshop

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeklub

Meld dig ind i vores kundeklub

og få rabat på dine ordrer

se mere her

Sikker betaling med

​​​​​​​

Nyheder i kategorien

mobilcovers til motorola moto e6 plus

Motorola Moto E6 Plus mobilcovers

Motorola moto e6 plus

En telefon til hverdagen

Hverdagen er dét der karakteriserer Motorolas moto e6 plus mest. Inkluderet er egenskaber som et 13 megapixel selfie-kamera med integrerede systemer til bedre portrætter. Desuden har kameraet også det nye Google Lens som kan give oplysninger om landskaber, bygninger og andre objekter mens man er på farten, bare ved at fokusere på dét. Derudover er skærmen 5,5 tommer og designet med en aspektratio på 18:9, det perfekte ratio til at se film og serier. Uanset hvem du er, finder du noget du kan bruge fra Motorolas moto e6 plus.

Vores udvalg

Men da det er hverdagens telefon, er det også svært at sige hvilken type ulykke man skal undgå. Derfor anbefaler vi vores solide flip etuier i faux-læder og tpu, som giver fuld beskyttelse til din telefon. Så kan man vide sig sikker, ligegyldigt hvor man befinder sig eller bliver udsat for. De tilbydes i flere forskellige farver, så du kan finde den der passer lige præcis til din stil. Hvis man ikke synes om flip etuier, så tilbyder vi også ’shield’ covers, som giver uovertruffen beskyttelse til bagsiden og delvis beskyttelse til skærmen.

Fri fragt og hurtig levering

Du får gratis fragt uanset beløbet du handler for. Bestiller du inden kl.16.00 mandag til søndag (om fredagen kl.15.00) så sendes varen samme dag med levering næste dag, tidligt om morgenen.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her