Dansk webshop

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeklub

Meld dig ind i vores kundeklub

og få rabat på dine ordrer

se mere her

Sikker betaling med

​​​​​​​

Nyheder i kategorien

mobilcovers til motorola moto e5 play

Motorola Moto E5 Play mobilcovers

Motorola moto e5 play

Det ligger I navnet

Egenskaber som et heldags 2800 mAh batteri, stor intern hukommelse med mulighed for udvidelse efter behov, og en Qualcomm Snapdragon quad-core processor med 2 GB ram, gør at Motorolas moto e5 play giver den optimale oplevelse indenfor underholdning. Om det er på en lang fly tur over mange timer, eller de få minutter i kaffepausen, så står moto e5 klar til afbenyttelse. Selv vejret er ingen forhindring; med den tilhørende vandresistens er der nærmest ingen grænser for legen.

Hvad der ikke er indregnet, må medregnes

Men selv om der er inkluderet vandresistens, betyder det ikke at der er skaderesistens. Så er det jo godt at vi er her for at tilbyde det manglende element; I dette tilfælde et cover så du kan vide dig sikker. Fra vores sortiment anbefaler vi de klassiske flip omslag i faux-læder og fleksibelt tpu. Her fås den perfekte kombination af anvendelighed og stil.  Brugervenlighed i flip-funktionen, man behøver ikke engang at holde telefonen, lettere bliver det nærmest ikke. Desuden tilbydes de i flere forskellige farver, så man kan få lige hvad der passer. Alternativt hvis man er mere æstetisk inklineret til moto e5 play’ens design, udbyder vi også gennemsigtige tpu-covers, hvis man stadigt ønsker beskyttelse.

Gratis fragt og dag til dag levering

Fragten er gratis uanset beløbet du handler for, bestiller du inden kl. 16.00 mandag til søndag(fredag 15.00) så sender vi varen samme dag med levering næste dag, 365 dage om året.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her