Dansk webshop

Godkendt af e-handelsfonden

100% sikker internet handel

Fuld returret

14 dages fud returret

har du bestilt forkert, bytter vi gerne​​​​​​​

Kundeklub

Meld dig ind i vores kundeklub

og få rabat på dine ordrer

se mere her

Sikker betaling med

​​​​​​​

Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Samsung Galaxy S9

Sæt dit eget præg på din Samsung Galaxy S9

LEVESO.DK tilbyder et stort udvalg af covers til en masse anerkendte mobilmærker på det danske marked. Vil du også gerne beskytte din nye Samsung Galaxy S9 mod ridser og ødelagt skærm, så kig her på siden hvor du finder hele vores store og varierede udvalg af Samsung Galaxy S9 covers. På siden kan du finde noget til enhver smag, uanset om du er til Samsung S9 læder cover eller et farverigt cover. Du kan også finde et gennemsigtigt cover, hvis du ønsker at bevare din mobils naturlige og elegante look. Hvis du ønsker at se film eller se en video på din Samsung Galaxy S9, kan du finde et smart cover, hvor du kan folde etuiet bagud, så det holder din telefon oprejst. 

Kvalitet hver gang uden undtagelser

Vi kvalitetstester hver eneste Samsung S9 cover, du finder på vores hjemmeside. Du er derfor altid sikker på at modtage et robust og velfungerende produkt. Vi går meget op i at udvælge, hvad der er her på siden, så vi tilbyder kun det bedste til vores kunder.

Find det cover du mangler

Hver eneste uge får vi nye covers leveret ind ad døren. Hvis du ikke kan finde det cover, du står og mangler, kan du med fordel kigge igen om nogle dage. Vi tilbyder gratis fragt uanset ordrens størrelse, og vi leverer til hele Danmark. Hvis du mod alt forventning er utilfreds med den vare, du modtager, så har du naturligvis 30 dages fuld returret.

Har du spørgsmål, eller kan du ikke finde det produkt, du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

Alle SAMSUNG COVERS




Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her