Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Iphone 11 Pro Max | Smarte og trendy covers

Iphone 11 Pro Max mobilcovers

Ren opgradering

Da Apple udgav deres iPhone xs max var det svært at tro at det kunne blive meget bedre, men det har de alligevel formået med deres iPhone 11 Pro Max som indeholder en serie af opgraderinger. Med et opgraderet batteri som holder i hele 5 timer mere end en iPhone Xs Max, en større Super Retina XDR-skærm, og med vandafvisning ned til 4 meter under vandoverfladen op til en halv time må man sige at Apple har overgået dem selv. Men selv med alle disse forbedringer vil der altid være risikoen ved at ulykken indtraffer, så der findes stadigt ikke en undskyldning for ikke at beskytte sin telefon, specielt ikke med vores udvalg af iPhone covers.

Mangfoldighed i katalogform

Vi har ikke bare et cover som har den udformning som du har lyst til, men som også udtrykker hvem du er og hvordan din personlighed er. Vi har covers som komplimenterer Pro Max’ens unikke farver og dermed passer godt til det æstetiske tema. Ellers har vi slim fit hard-case covers i futuristisk stil eller neutral blank. Som yderligere alternativ tilbyder vi også de velkendte læder etuier med masser af plads til betalingskort og andet praktisk som erstatning for en pung. Vi har også iPhone 11 Pro Max skærmbeskyttelse og adaptere og kabler.

Fri fragt

Uanset beløbet på din ordre så er fragten gratis og din pakke leveres allerede næste dag hvis du bestiller inden kl.16:00 (15:00 om fredagen). Pakken leveres med dao også i weekend og helligdage.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her