Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z mobilcovers

Det ligger i navnet

Tidligere i år tilføjede HUAWEI deres nye smart Z til deres P-serie af telefoner og den har i hvert fald fortjent sit navn. Med nye elementer som en 6,6” FullView skærm, et pop-up selfie-kamera, og et moderne aluminiums design er det nu blevet endnu vigtigere end nogensinde at kunne beskytte sin telefon. Vi kan nærmest garantere at vi har lige præcis det rigtige design til din personlighed og behov.

Flot men skrøbeligt

Smart Z er udstyret med populært og moderne design af anodiseret aluminium som gør farverne mere levende og telefonen mere holdbar overfor stød og ridser. Der er dog også ulemper ved anvendelsen af denne legering, nemlig at det ofte lider under misfarvning af panelkanterne. Dette forekommer oftest når disse overflader udsættes for vand, høj luftfugtighed og andre forureninger. Dette kan nemt undgås ved anvendelse af et cover, hvoriblandt vi tilbyder en høj variation i vores katalog. For eksempel virker det oplagt at bestille et gennemsigtigt TPU cover hvis man gerne vil beskytte sin Smart Z på samme tid med at man kan beundre designet.

Top kundeservice

Du får altid gratis fragt på ordren uanset beløb, og vi sender og leverer alle ugens dage 365 dage om året. Ved Leveso har vi gjort det til en dyd at tilbyde lige præcis det rigtige cover som vores kunder går og mangler. I den ånd vil vi meget gerne kontaktes hvis du mener at vi mangler noget, da vi bestræber os i at udvide vores katalog hver uge, så du kan få det der passer lige til dig. Vores kunderservice kan kontaktes telefonisk alle ugens dage fra mandag til søndag.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her