Dansk webshop

Godkendt af e-handelsfonden

14 dages fuld returret

100% sikker internet handel

Kundeklub

Meld dig ind i vores kundeklub

og få rabat på dine ordrer

se mere her

Sikker betaling med

​​​​​​​

Nyheder i kategorien

Mobilcovers til Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro mobilcovers

Kamera i verdensklasse

Huawei har i den grad fortjent pralerettighederne i sammenhæng med udgivelsen af deres Mate 30 pro som indeholder et af de bedste telefonkameraer på markedet. Med to linser i 40 megapixel, endnu ét i 8 megapixel, og så ét fjerde til tredimensionelt sansning samt selfie-kameraet med 32 megapixel, må man erkende at det ikke er svært at se hvor Huawei har lagt deres fokus. Dette er dog ikke det eneste, med den buede ”horizon display” OLED skærm har Huawei opnået hele 6,53 tommers skærmplads. Dog betyder forøgelsen af sårbare overflader, både ved skærm og i kamera, at når uheldet indtræffer sig er der en højere risiko involveret i ikke at beskytte sin telefon.

Her kommer vi ind i billedet

Det ville være på grænsen til tragedie hvis alle de billeder man nu havde taget skulle forsvinde så pludseligt og meningsløst, så derfor har vi her i Leveso opbygget et katalog af forskellige covers til enhver smag, så du virkeligt ikke har noget undskyldning for ikke at sikre din telefon mod uheldet. Uanset hvilken stil du foretrækker, så har vi hvad du mangler, det pryder vi os nemlig på.

Support

Kan du ikke finde lige det du leder efter sidder vi klar ved telefonen alle ugens dage, mandag til søndag fra kl.12:00 til 15:00 og er klar til at undersøge om vi kan skaffe hvad du mangler. Vi får varer hjem flere gange i ugen fra hele verden, og er klar til at tage dit med. Så tøv ikke med at ringe på +45 31 55 79 65 vi er der for dig.

Fragt og levering

Fragten er altid gratis uanset beløbet på din ordre her hos Leveso. Bestiller du inden kl.16:00 (Fredag 15:00) sender vi varen samme dag med forventet levering næste dag, alle ugens dage inklusiv weekend og helligdage 365 dage om året. Din pakke sendes med DAO (Dansk avis omdeling) og du vælger selv om pakken skal leveres hjemme hos dig, eller leveres hos en af dao`s mange pakkeshop`s som du finder over hele landet.
Fandt du ikke det du søgte ?

kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette.

find vores kundeservice her